Om oss

Vi, Janko och Camilla började vår karriär inom servering -1987. Vårt första matställe blev en fish´n chips vagn 1991 utanför Strand Hotel Borgholm. Sedan utökades det till 2 försäljningställen. Något senare blev restaurang Sinus Köpingsvik ledigt för arrende vi hoppade på den rörelsen mellan 1991 och 1996, samtidigt som vi hade ett stort gatukök kvar vid Strand. Under Sinus tiden började vi smått med catering vilket ledde till att 2002  i Kalmar startade vi Àla Catering cj AB. Så hela vägen hade vi catering,  gatukök samt konsertförsäljning på slottet i Borgholm. 2009 blev Ebbas till salu och då slog vi till och köpte fastighet och rörelse och idag så finns vi på Ebbas cafe restaurang.  .

Vi är inte själva

Under sommarsäsong är vi ca 25-30 st i personalstyrkan. Ett hårt arbetande gäng.

Vi tycker om Ebbas:

En super utmaning med hur mycket resurser som helst. Finns att göra för all framtid.Vi har en av Borgholms underbaraste trädgård.
 Vårt motto: Snabb service-bra mat-nöjda kunder!

Camilla..

Försöker att stanna upp, njuta av livet, men har även en sida som tävlingsmänniska, kan nog fuska lite grann i alla sorters familjespel!

Janko...

Hittar alltid nya ideér, vill ständigt förnya, är Ebbas egna hustomte och snitzelkung. Formel 1 och så var det ju Formel 1.

Vi i framtiden!
Nu har det hänt!!!!!!

Vi har så svårt att släppa taget om Ebbas så vi kör vidare än så länge, framöver ser vi några drivna familjer/personer  som vill förvalta vår fantastiska pärla med kärlek. 

Ebbs by the sea kör sin sjätte säsong nere vid hamnen i Borgholm,  som väntat en succe med  fantastiska burgare och utsikt. Vi är så stolta över våra barns arbete med EBS.